logo kopie

Krijg met QUEST meer aanmeldingen in de brugklas!

*QUEST is een educatief en informatief spel gericht op het overbrengen van de informatie van je school en je lessen, op geïnteresseerde leerlingen en nieuwe leerlingen.

*QUEST is uniek, theatraal, educatief en eigentijds, met historische elementen.

*QUEST is een pracht tool, op maat gemaakt voor jouw school door idee VanDaan, zodat je in 2 uur leerlingen van groep 8 (en hun ouders) een realistische, maar vooral onvergetelijke kijk geeft op jouw onderwijs.

QUEST op maat

Daan komt naar je toe of jullie maken een (beeld)belafspraak en in een uur vertel je haar waar jouw school in uitblinkt en waar je voor staat. Daan legt uit wat QUEST is, stelt je vragen over je huidige werving en maakt QUEST op maat voor jouw school.

Wervend

QUEST is een gouden formule speciaal ontwikkelt voor het voortgezet onderwijs. Het is een extra aanbod dat ruim voor je open dag plaats vindt, voor leerlingen van groep 8 en hun leerkrachten. Een opstapje naar je open dag, een kennismaking met je school door drie unieke lessen, die realistisch zijn. Deze lessen worden aangekleed door karakteristieke personen die een belangrijke betekenis hebben in je school.

Vernieuwend

Creativiteit is de basis van het out-of-the-box kunnen denken met QUEST. Een theatraal idee geeft het gouden randje. Het is net even anders dan dat je van te voren bedenkt. Het raakt je doelgroep in het hart. Met QUEST val je op en door de samenwerking met drie topdocenten van je school, presenteer je een realistisch beeld van je onderwijs.

Succes

QUEST heeft zich bewezen en zorgt voor meer leerlingen die je school bezoeken, dat uiteindelijk zorgt voor meer aanmeldingen. QUEST is een compleet pakket met draaiboek, wervende  uitnodigingen voor basisscholen, teksten en karakters, kostuums, een beloning voor leerlingen en meer...

 

QUEST ook op jouw school? Bel of mail even en ontvang daarna de uitgebreide info over QUEST.

Communicatie met emotie Dat is precies waar Idee VanDaan in uitblinkt. Omdat je mensen wilt raken met een concrete campagne die een gevoel of emotie deelt.

Copyright 2017 © idee VanDaan